dissabte, 31 de desembre del 2011

Èxit esportiu i d’organtizació de la 12a edició de l’International Grand Prix Vila de Blanes

L’excel·lent organització, destacada per tothom involucrat a la competició. Les bones condicions meteorològiques, a més, han permès veure un gran espectacle esportiu en totes les categories

Un total de 142 regatistes de 12 països diferents han participat del 2 al 5 de gener en una de les proves més importants que organitza el Club de Vela Blanes al llarg de l’any i que es consolida com un referent internacional de la vela juvenil
Els guanyadors en cada classe han estat:

• Tobias Hemdorff, guanyador de la classe Europa
• Martí Llena / Oriol Mahiques, campions en classe 29er
• Guillaume Piroleille / Valentin Sipan s'imposen en 420

Durant quatre jornades s'han desenvolupat les proves de les classes 29er, 420 i Europe. En total s'han disputat 33 proves (14 de 29er, 11 de en 420 i 8 a Europa).



Tobias Hemdorff, campió d’Europe, recupera el lideratge a l’última jornada i guanya el Gran Prix
El danès Tobias Hemdorff ha aconseguit alçar-se amb el trofeu del Gran Prix de Blanes, després d'una disputadíssima última jornada a les regates de la classe Europa. Va desbancar, per un sol punt a l’eivissenc Veith Nicklas, que ahir es va posar líder en la classificació. El danès ha hagut de controlar i neutralitzar els atacs dels seus més immediats rivals. El regatista del Club de Vela Blanes, Albert Codinachs, ha tancat el Gran Prix guanyant l'última prova i a l’eivissenc Ivan Moreno, que avui ha cobert uns excel•lents parcials de 3 - 2.
El podi final, ha quedat primer Tobias Hemdorff, seguit dels eivissencs del CN Eivissa, Veith Nicklas, segon i Ivan Moreno, tercer.
Ascensión Roca ha estat la guanyadora femenina en la classe Europe del Grand Prix.

Martí Llena / Oriol Mahiques, guanyadors en 29er
La parella Martí Llena / Oriol Mahiques (CN Garraf) s'han proclamat campions de 29er del Gran Prix de Blanes 2012. Han dominat amb claredat des del primer dia del Gran Prix, un llarg recorregut, amb 14 mànegues disputades i tres descarts, pel que han sumat 11 punts. Els seus més immediats seguidors ha estat la parella suïssa formada per Victor Cases / Jeremy Bacheliu, que amb 27 punts han consolidat la seva segona posició per davant dels italians Raggio Ontavia / Davide Tonelli, que han sumat 31 punts amb els tres descarts, completant amb ells el podi.

Pirolielle / Saping confirmen el lideratge i guanyen en 420
La lluita pel lideratge en 420 al final s'ha resolt a favor de la parella Guillaume Pirolielle / Valentin Sapin, que s’han proclamat vencedors malgrat la pressió dels seus més immediats rivals. Han guanyat el trofeu sumant 11 punts en les 11 proves disputades al llarg del trofeu. Les seves companyes d'equip Jennifer Poret / Lais Chev han acabat segones amb 15 punts. El podi ha quedat completat amb la parella Thomas Ponthieu / Valentino di Salva, una mica més endarrerits en la lluita dels dos primers, comptabilitzant un total de 33 punts, després d'eliminar els dos descarts de les 11 proves.