dilluns, 12 de desembre del 2011

La Generalitat de Catalunya atorga al Club de Vela Blanes el Diploma Turístic per la seva tasca a favor del turisme

El Club de Vela Blanes va rebre, en el decurs de la 26ena edició dels Guardons del Turisme, el diploma que atorga l’Agència Catalana de Turisme en l’acte que va tenir lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya

En concret, el Club de Vela Blanes ha rebut aquesta distinció pel seu reconegut a tot Europa per la seva activitat, per l’organització d’esdeveniments esportius d'alt nivell (Campionats d'Europa, d'Espanya i de Catalunya i regates internacionals), i pel paper decisiu en el fet que Blanes hagi estat designada destinació de Turisme Esportiu en la modalitat de Vela, per l’Agència Catalana de Turisme.
El port de Blanes, a més, ha estat reconegut com un important punt d’informació turística per tots aquells visitants que volen conèixer la zona.
En nom del Club de Vela Blanes, van recollir la distinció el seu president, Amadeu Nualart, acompanyat dels dos vicepresidents, Oriol Subirà i Josep Mª Coronas. La distinció la van recollir els representants del Club de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.