divendres, 13 de gener del 2012

El Club de Vela Blanes torna a presentar la seva candidatura a la Bandera Blava 2012

Durant aquest 2012 que tot just encetem, el club blanenc tornarà a treballar i unir esforços en temes de gestió ambiental, sostenibilitat i qualitat de serveis al voltant dels criteris regulats per les normes ISO 14001 i 9001, i els ampliarà en el marc de les recomanacions que especifica la Bandera Blava

A finals del 2011 va començar la campanya per obtenir la Bandera Blava el 2012 i el Club de Vela Blanes ja s’ha posat mans a l’obra per ratificar el seu compromís amb el medi ambient un any més.

Malgrat els condicionants derivats per la fi de la concessió, les mesures previstes per a la campanya d’aquesta temporada giren al voltant de tres eixos: medi ambient, serveis i seguretat. Entre les iniciatives destaca l’optimització de la gestió ambiental dels esdeveniments esportius que tindran lloc durant tot l’any, procurant seleccionar i utilitzar materials ecològics i millorant el reciclatge de residus, mentre es continua treballant per fomentar la formació.
A més, el Club Vela Blanes apostarà fort pel Medi Ambient i està valorant la possibilitat, durant els cursos d’estiu de vela, de donar 1€ de cada inscripció per a la plantació de pins.