diumenge, 29 de gener del 2012

La flota d’Optimist acudeix al V International Optimist Trophy “Ciudad de Torrevieja” amb sis representants

Els regatistes del club de Vela Blanes van fer un paper remarcable entre els 282 participant que van acudir a la competició

La representació del Club de Vela Blanes al ‘Ciudad de Torrevieja’ va anar a càrrec de Vicky Yvailova, Jordi Béjar, Gal·la i Martina Rodiera, David Ordóñez i Marina Martínez. Malgrat no assolir les posicions més altes als seus grups, sí que es poden destacar molts punts positius de la seva participació al Trofeu.

La Vicky, per exemple,  al grup Or, va fer un quart lloc, mentre que al grup plata, la Gal•la va assolir un 10è lloc i en Jordi Béjar un 30è. Marina Martínez va destacar per la seva regularitat i val a dir que David Ordóñez va aconseguir sobreposar-se a l’inconvenient d’una bandera negra.
El V Optimist Trophy ‘Ciutat de Torrevella’ és la primera prova del circuït Optimist Excellence (Copa que organitzen el Reial Club Nàutic de Torrevella, Club Vela Palamós, Reial Club Nàutic de Vigo, Reial Club Nàutic de Palma i el Reial Club Nàutic de Gran Canària ). En aquesta edició s’hi van congregar gairebé 300 regatistes de la classe infantil Optimist que, al llarg de tres jornades, van competir entre ells i contra unes condicions meteorològiques adverses. En total, es van disputar 24 proves per als tres grups en competició: or, plata i bronze.