diumenge, 15 de gener del 2012

L’International Grand Prix Vila de Blanes dóna presència al Club de Vela als mitjans de comunicació i projecció als regatistes locals

La competició, que es va disputar els primes dies de l’any, va permetre comprovar el bon nivell de la vela juvenil blanenca i de la bona tasca de l’escola de vela

L’interès i el seguiment que es fa per part dels mitjans de comunicació d’aquesta regata creix any rere any. La premsa catalana, espanyola i internacional s’ha fet ressò de la competició. Aquest fet és encara més important quan els regatistes locals tenen un paper destacat entre els 142 esportistes de 12 països que van participar a l’International. Albert Codinachs (4rt masculí) i Júlia Subirà (10a femenina) van ocupar els llocs més alts d’una flota en constant millora i projecció.
Al web del club de Vela Blanes (www.cvblanes.cat) hi ha una secció específica de l’International Grand Prix Vila de Blanes des d’on es poden consultar tots els mitjans que han informat sobre la regata. Cal destacar que el seguiment s’ha fet per part de mitjans de comunicació generalistes (Diari de Girona, Diario de Ibiza, La Selva Notícies), especialistes esportius (El Mundo Deportivo, Esport Català) o especialistes del món de la vela (Todo Regatas, Mas Mar, etc).
També cal destacar el seguiment que s’ha fet de la competició des dels web de diferents entitats esportives (Club Nàutic l’Escala, Club Nàutic Eivissa, etc.), així com de premsa de fora de Catalunya (El Desmarque Málaga) i fins i tot d’altres països (Europe Belgium, Sailing Communication, Sail Racer, etc.).
L’edició 2012 de l’International va convocar a 142 regatistes de 12 països diferents, fet que demostra el gran nivell que està assolint aquesta competició. Albert Codinachs va guanyar l’última prova va acabar 4rt en Europe masculí. Continuant amb la vela masculina, Dal Noguer va acabar en 14ena posició, Aleix Subirà en 19a, Jordi Vives 23è, Jaume Todo 35è, Carlos Ordóñez 42è i David Gayango 43è. Les noies del Club també van haver de lluitar de valent per demostrar el seu nivell. Júlia Subirà va acabar la prova 10a femenina i a la 47a posició absoluta.