diumenge, 27 de novembre del 2011

XXIII Gran Premi Principat d'Andorra del Masnou

La flota d’Europa continua intractable i ocupa quatre dels nous primers llocs mentre en Optimist, Vicky Ivailova acaba primera del grup 1-B i segona de la general

La participació de les flotes del nostre Club poden ser qualificades de meritòries i les nostres regatistes van destacar entre els 288 participants que van gaudir de les bones condicions meteorològiques en què va transcórrer la regata
Vicky Ivailova va liderar novament els bons resultats de la flota d’Optimist, aconseguint acabar la regata en la segona posició general i la primera del Grup 1B. Al darrera seu, i ja a més distància, Favià Robles va firmar una 36a posició i Lucas Casañé la 37a.
Pel que fa a la participació en la classe Europa, Dal Noguer va signar la 5a posició general seguit de Jaume Todo i Albert Codinachs, 6è i 7è respectivament. Jordi Vives els va seguir d’aprop amb una 9a posició. Alex Subirà (13) i Àlex Ordóñez (15) van situar-se també molt a prop dels participants capdavanters. Júlia Subirà i Paula Soler van ser les primeres fèmines blanenques signant la sisena i a vuitena posició entre les noies.

La regata anual de vela lleugera del Principal d’Andorra va registrar una bona participació en la regata celebrada al  Club Nàutic El Masnou. Els 288 regatistes es van distribuir en les sis categories participants: 29er (12), laser 4.7 (27), Laser Radial (25), Laser Standard (15), Europa (48) i Optimist (149).
han gaudit el dissabte d'un temps magnífic i unes condicions de vent correctes a partir de la una del migdia, que han anat baixant durant el dia. El diumenge ha començat amb núvols i un terral que ha permès als Optimist fer-se a mar els primers. A continuació han anat sortint les altres classes fins que a finals de matí ha sortit el sol i amb totes les classes a l'aigua un Llevant d'entre 7 i 10 nusos ha donat unes condicions de navegació perfectes. Els participants han estat andorrans, catalans, balears, valencians, francesos, polonesos i suecs.