diumenge, 20 de novembre del 2011

Vicky Iwailova torna a pujar al podi en el XVIII Memorial Estruch

La regata, ja clàssica del CN Arenys de Mar, va congregar 162 participants de la Classe Optimist, 69 al Grup 1 i 93 al Grup 2

La regata va servir perquè els esportistes que participen als diferents grups vagin fent el rodatge i agafant posicions de cara a la present temporada.

Aquet nou desplaçament de la flota d’Optimist s’ha saldat amb un nou podi de la Vicky, que va acabar 3a de la categoria B. També dintre del Grup 1 però a la cat. A, l’Anna Gimeno va acabar 22a, lluitant tota la regata entre les 10 primeres de la seva categoria. Pau Chicharro (47è) i Jordi Béjar (49è) són aquesta temporada van millorant posicions regata rere regata i pugen de mica en mica a la part alta de la classificació. Per altra banda, David Ordóñez (60è) i els germans Casañé, Lucas (64è) e Irene (67ena), varen completar la participació del grup 1. Remarcar que en Lucas no va poder participar en la jornada de dissabte i la Irene mai es va trobar còmode a la regata per mirar de trobar el seu millor nivell.
Pel que fa al grup 2, en Jan Béjar (26è) va aconseguir a l’última prova de diumenge una excel•lent primera posició, mentre Gal•la Rodiera (34ena) va estar condicionada pel trencament del timó a la primera prova. Va ser difícil escalar posicions, malgrat la jove regatista va intentar-ho.
La resta, els més petits i nouvinguts del grup 3, mica en mica van fent-se lloc i trobant la seva posició a la taula dins aquest grup 2. En Miquel Pérez (55è), la Martina Casañé (57ena), la Marina Martínez (75ena), la Martina Rodiera (84ena) i l’Aleix Manresa (85è) són, a hores d’ara, promeses de la la nostra flota d’Optimist.
El Memorial Estruch va ser la tercera prova de nivell 2 del circuit català d’Optimist  i va dur-se a terme sense cap entrebanc. Dissabte i diumenge varen disputar-se un total d’11 proves (6 pel grup 1 i 5 pel grup 2) acompanyats pel bon temps amb vents que van moure’s entre els 8 i els 12 nusos. La regata és puntuable per a la selecció i era de gran importància ja que servia per definir el primers cinc ascensos del G2 al G1.