dissabte, 12 de novembre del 2011

El Club de Vela Blanes participa a la 25 Setmana Catalana de Vela – Trofeu 50 aniversari Saló Nàutic Internacional Ciutat de Barcelona

La participació dels regatistes del nostre Club es pot qualificar de bona ja que almenys totes les flotes varen tenir l’oportunitat de competir a la regata, assolint-se diferents podis.

En el marc del Saló Nàutic, a més, els guanyadors de les direrents categories de competició van rebre un reconeixement. En nom del Club de Vela Blanes hi van assistir Jaume Mercader, com a campió de Catalunya de Creuers Solitaris i Júlia Subirà, Aleix Subirà i Albert Codinachs com a regatistes amb podi a la Setmana Catalana en classe Europa. També Vicki Ivaylova a recollir el seu premi pels resultats obtinguts en Optimist.
De bona en general podem catalogar la participació dels regatistes del Club Vela Blanes a la regata. Totes les flotes del Club varen competir a la regata i la seva participació s’ha saldat amb diferents podis, com el de Júlia Subirà (1à fèmina), Albert Codinachs (2on) o Aleix Subirà (3er). En Optimist, Vicki Ivaylova aconseguia el 2on lloc del Grup 1 i en creuers RI, el Nortia Tramendu de Salvador Vieta es feia amb la 3a posició del Grup. 2. Completen les classificacions la 2a posició del Vol de nit (Stephane Azzoni i Jordi Vidal) a la classe Mini.

Prop de 700 embarcacions i més de 1000 navegants es van aplegar al litoral de Barcelona. Tots els regatistes de totes les edats varen aplegar-se en dotze categories per participar en la 25ena edició de la Setmana Catalana de Vela. Una regata que va venir molt marcada per les males condicions del mar, amb forts corrents i vents canviants que varen impedir navegar totes les proves a la totalitat de les classes repartides en les cinc àrees de regates compreses entre el Port Fòrum i Port Vell.

Podeu trobar les classificacions: