dimarts, 22 de novembre del 2011

El Nortia-Tramendu guanya el Campionat de Catalunya de la Classe Creuer RI-2

El nostre company Salvador Vieta és un dels esportistes de l’entitat que ha aportat més triomfs esportius en la categoria de la classe creuers

El Nortia-Tramendu de Salvador Vieta (Club de Vela Blanes), ha guanyat el campionat de Catalunya dintre del grup RI 2 en guanyar la XIII Copa Ranc del l Club Nàutic Arenys de Mar.

Aquest triomf li ha permès fer-se amb el campionat de Catalunya tot i que encara queda una prova per disputar-se ja que la suma de 39 punts que l’allunyen del segon classificat, l’embarcació LONE II-RELAT del Club Nàutic Port d’Aro, són suficients per proclamar-se campió matemàticament.

El passat 19 i 20 de novembre es va dur a terme la XIII Copa RANC al Club Nàutic Arenys de Mar. Aquesta prova, puntuable per el Campionat de Catalunya de la classe creuer que havia estat ajornada el mes d’octubre per les condicions meteorològiques adverses, ha pogut dur-se a terme finalment malgrat la pluja que està sent la protagonista aquest mes de novembre. Dues proves dissabte i dos diumenge van servir per completar la penúltima de 14 proves de les que consta el Campionat de Catalunya de la classe Creuer.