diumenge, 13 de juny del 2010

Tres creuers del CV Blanes, el Zeta, el Cala IV i el Beagle, participen a la Regata Trofeu Tot Mataró 2010

La competició va tenir lloc el cap de setmana del 12 i 13 de juny i va aplegar un total de 25 embarcacions

El Zeta, el Cala IV i el Beagle van participar a la Regata Trofeu Tot Mataró 2010 que era puntuable (en el recorregut Mataró – Blanes de dissabte) dintre del calendari de regates socials del nostre Club. Mentre la Cala IV de Jordi Vilar competia en el Grup 1, el Beagle de Roger Ferrer i el Zeta de Jaume Mercader ho feien al Grup 2.

La Cala IV amb una 5ena posició, el Zeta amb una tercera i el Beagle amb una cinquena en els seus respectius grups van aportar la participació blanenca en aquesta regata, que en els darrers anys venia mancada d’embarcacions del nostre Club.

En el marc de la competició social del Club de Vela Blanes, el primer classificat va ser el Zeta, el segon el Beagle i finalment, el Cala IV.

El programa de la regata s’iniciava dissabte 12 amb el registre de participants, el lliurament de les instruccions de regata, una reunió de patrons (necessària, ja que l’arribada a Blanes estava condicionada per les obres del port) i la sortida de la flota a les 12:05 hores de migdia cap a Blanes. El total de les 18 milles a recórrer es varen fer difícils de navegar degut al poc vent i les calmes constants. Al vespre tots els participants varen gaudir d’un sopar al restaurant del nostre Club.

Diumenge tocava tornar a Mataró, i la sortida es feia puntual, això si, una hora abans.