dimecres, 2 de juny del 2010

El Club de Vela aposta per la millora de la qualitat en l’atenció als usuaris i els clients

Amb aquest objectiu, durant el mes de juny s’ha dut a terme un curs d’atenció al client


Amb la idea de formar als treballadors del nostre Club, i tot mirant de donar sempre el millor servei al soci, els passats 1, 3, 8 i 10 de juny va tenir lloc un curs de 12 hores que la companyia Adecco va portar a terme a les nostres instal·lacions. Tots els treballadors de la casa (oficina, marineria, servei de neteja i àrea esportiva) van escoltar atentament les diferents explicacions sobre el tracte i l’atenció al client.

Amb l’objectiu de desenvolupar habilitats de comunicació en el tracte amb el client extern i intern, potenciar i crear una imatge adequada del Club de Vela Blanes, conèixer i gestionar correctament els moments de la “veritat del servei”, sensibilitzar sobre la importància del treball en equip i la seva repercussió en la percepció de qualitat per part del Client, etc. Tots els treballadors han pogut treballar i, per què no dir-ho, també tornar a l’escola.

El curs, que ha tingut com a continguts entre d’altres el procés de comunicació i el servei integral al client, ha estat valorat molt positivament per el personal del Club que ha après noves perspectives per tractar als socis i transeünts que integren i visiten el nostre Club.
Gràcies al saber fer del consultor Pau Serrat, s’han pogut dur a terme totes les classes en un ambient molt agradable i entretingut, de manera que es pot valorar l’experiència molt positivament i, per tant, estaria molt bé repetir-la en el futur.