diumenge, 30 de maig del 2010

Sort desigual dels regatistes del Club de Vela Blanes al Campionat de Catalunya Classe Optimist degut a les males condicions de vent

La competició va tenir lloc al C. N. Arenys de Mar els dos darrers caps de setmana de maig i donat que només es va poder disputar una sola prova, no va poder ser considerada com a vàlida

Els regatistes blanencs van patir sorts dispars degut a les males condicions de vent dels dos caps de setmana, que només van permetre disputar una de les proves previstes. Per aquest motiu, la competició s’ha invalidat.
Pel que fa als resultats, dels participants del grup 1, tan sols Carlos Ordóñez va aconseguir la novena posició a la classe B. Al grup 2, Anna Gimeno va aconseguir la cinquena posició a la general i la quarta a la classe B i David Ordóñez feia la cinquena a la classe C.
Altres regatistes del Club, que en condicions normals ens tenen acostumats a actuacions molt destacades no van aconseguir ni tan sols acabar les proves o van arribar a la meta fora de temps.
Aquesta edició, per tant, ha estat totalment atípica degut a la manca de vent i tot el campionat es va decidir en una única prova que van guanyar Carlos Robles al grup 1 i Rafael Rabasa al grup 2.