diumenge, 30 de maig del 2010

El Rondalla s’ha proclamat campió del Trofeu Primavera mentre que el Cala IV guanya la II Regata Costa Brava del CV Mataró i el CN Port d’Aro

El Trofeu Primavera 2010 es va disputar durant tres caps de setmana consecutius del mes de maig (dies 8, 15 i 22).

En ell hi van participar tres embarcacions: El Cala IV, el Beagle i el Rondalla. Precisament va ser el Randalla de Roger Soler el que es va emportar la primera posició. La competició, de nivell 4, és una de les tres regates socials que organitza el Club de Vela Blanes al llarg de l’any. Per la seva banda, el Cala IV de Jordi Vilar va proclamar-se guanyador de la II Regata Costa Brava en classe A-2 i solitaris, a més de fer un sisè lloc a la classificació general en una regata que va tenir lloc els dies 21, 22 i 23 de maig i que va destacar per la manca de vent.
El darrer cap de setmana de maig (29 i 30) es va disputar la regata de creuers Mataró – Port d’Aro en la qual el regatista del Club de Vela Blanes Jordi Vilar hi va tenir una participació destacada en quedar guanyador de la seva categoria (A-2 i solitaris) i en aconseguir la sisena plaça a la general.
El Cala IV, un Bavaria 35 Match, va dedicar poc més de 18 hores i 30 minuts a la primera prova que va destacar per la manca de vent i les encalmades constants que van obligar a passar una nit pendent de l’spi. Malgrat això, i que l’embarcació de Jordi Vilar no va participar al triangle de divendres, es van aconseguir uns meritoris resultats que consoliden la seva trajectòria com a regatista.