diumenge, 23 de maig del 2010

El XXXVII Trofeo Conde de Godó (RCN Barcelona) va comptar un any més a presència de regatistes del Club de Vela Blanes

El cap de setmana del 22 i 23 de maig el Nortia-Tramendu va participar en aquesta important cita juntament amb una vintena d’altres embarcacions de la seva classe  (Creuer-RI-2)

El Trofeo Code de Godó és ja una cita clàssica del calendari de creuers que enguany ha arribat a la seva 37ena edició al Reial Club Nàutic de Barcelona. Enguany el Club de Vela Blanes va ser-hi representat a través del Nortia-Tramendu, l’embarcació de Salvador Vieta, que va saber estar a l’alçada aconseguint la segona plaça del seu grup.

El Trofeu va tenir una excel·lent participació amb 500 regatistes que van competir en 67 embarcacions de les classes Crecer R1 i R2, Clàssics, J80 i Platú 25. Tots ells van participar a la regata malgrat les males condicions de vent que es van donar.

En una de les regates de major rellevància en el panorama de la vela a Espanya, Salvador Vieta i el seu NORTIA-TRAMENDU va aconseguir un excel•lent segon lloc al seu grup malgrat el poc vent que només va permetre dur a terme una prova. Només el Central Leche Asturiana d’en Miquel Colomer va aconseguir millor posició, i Salvador Vieta va aconseguir consolidar una molt bona temporada de regates.