diumenge, 23 de maig del 2010

Albert Codinachs es proclama campió sènior i juvenil i Júlia Subirà sotscampiona juvenil femenina al Campionat de Catalunya de la classe Europe

La competició va tenir lloc durant dos caps de setmana consecutius, el 15, 16, 22 i 23 de maig al C. N. Estartit

Els regatistes del Club de Vela Blanes no van defraudar gens al Campionat de Catalunya de la classe Europe que es va celebrar a l’Estartit durant dos caps de setmana consecutius del mes de maig. Albert Codinachs va prendre el relleu de Jaume Todo pel que fa a bons resultats, i es va proclamar campió sènior i juvenil de la competició.
Els altres membres de la flota van confirmar el bon moment de forma dels regatistes de la  categoria del Club de Vela Blanes, i cal destacar el bon paper de Júlia Subrirà, sotscampiona en fèmines, i dels sèniors David Gayango (5è) i Adrià Codinachs. Per la seva banda, Aleix Subirà es va classificar també dintre dels deu primers.
Pel que fa als juvenils, tan Àxel Moñoz com Aleix Gimeno van guanyant protagonisme i rellevància a cada competició que disputen, i les bones sensacions fan pensar que el futur els depara grans fites.
mostque els reserva 
En l’aparat femení, Júlia Subirà va alçar-se amb el sotscampionat juvenil mentre que Paula Soler no para de donar mostres del gran potencial que té com a regatista.
Els resultats van acompanyar a la flota del Club de Vela Blanes, i cal mencionar que és fruit de l’esforç de tots els esportistes que van acudir a la cita de l’Estartit. Per això no seria just deixar de mencionar el gran treball que van Laia Tobella, Miki Hueto, Narcís Corominas i Sergi Rodiera. Cadascú amb les seves circumstàncies, però tots donant el 100% a cada onada.
En termes generals la regata es va disputar sota la clara influència de la climatologia, a la qual van haver-se d’adaptar els esportistes. De les 12 proves previstes, només se’n van poder disputar 4 al llarg dels dos caps de setmana. La tramuntana i el vent canviant, així com la boira, van jugar un paper determinant per la disputa de la competició. Amb tot. 
Amb un primer cap de setmana en que la tramuntana i els canvis constants de direcció del vent només van permetre realitzar dues proves; i un segon amb vent molt inestable i boira persistent diumenge, ha estat del tot ben difícil dur a terme un Campionat amb les millors condicions.
Amb tot, el Club Nàutic Estartit va saber tirar endavant la competició malgrat les incidències, les reclamacions dels regatistes i els capricis de la meteorologia.