diumenge, 21 de març del 2010

Régate Interligue Optimist Palava – Les Flots (França)

La Flota d’Optimist del Club de Vela es desplaça a França per començar a entrar en contacte amb l’ambient de les regates internacionals

Els dies 20 i 21 de març el gruix de la flota d’Optimist de Blanes va marxar a França per participar a la 2 Regate Interligue Optimist Palavas-Les-Flots, on s’hi van acabar donant cita 179 embarcacions. L’objectiu d’aquesta “escapada” segons el propi David Ubach, era “tastar un ambient diferent, amb gent diferent i preparar les regates a disputar a casa nostra a partir del mes de maig”. Amb un cap de setmana gris i plujós i sense massa vent, els joves regatistes blanencs van competir amb d’altres de francesos de Toulon, Palavas, Antibes, Narbona o Marsella.

La flota de Blanes va quedar repartida de manera desigual i amb resultats ben dispars. Mentre David Ordóñez era l’únic espanyol al grup Benjamí i aconseguia la 25ena posició dels 58 del grup; la resta de blanencs al grup “minimes” aconseguia la 24ena posició (Carlos Ordóñez), 62a Anna Gimeno, 72a Lucas Casañé, 78a Aridana Béjar, 80a Marc Béjar, 108 Irene Casañé i 116 en Pau Chicharro.