dilluns, 15 de març del 2010

36 Vila de Blanes – II Trofeo Carla Bulgaria Roses Beauty 2010

Glamour a tota vela

Els dies 13 i 14 de març el Club Vela Blanes es va tenyir de color rosa, el color de la flor búlgara per excel•·ència i el color de les revistes del cor, ja que no van faltar les capçaleres de premsa rosa (Hola i Lecturas, entre d’altres) en aquesta jornada en la qual la família reial búlgara va acompanyar als 60 regatistes que van assistir a la 36 Vila de Blanes – II Trofeo Carla Bulgaria Roses Beauty.

Enguany, Carla Royo ha tornat a donar suport a la regata degana de Catalunya en classe Optimist. I ho ha fet amb la dignitat que es mereix! Pel Club han desfilat periodistes del cor, de premsa nacional i internacional, i joves dissenyadors de la categoria de Josep Font. A la festa s’hi van sumar també la cadena de perfumeries If, que enguany també ha estat partícip de l’esdeveniment
Pel que fa als resultats (que podeu consultar a la nostra pàgina web) han estat del tot excel•lents. Destacar a la campiona: Vicky Yvailova, capitana de l’embarcació que porta el nom de la regata i dels nens d’escola que enguany participaven per primer cop en una regata d’aquestes característiques: felicitats Aïda, Martina, Miquel i Aleix.