diumenge, 7 de març del 2010

Salvador Vieta amb el Tarmendu, guanya pel Club Vela Blanes el XXIX Príncep de Girona

Un any més s’ha disputat una nova edició del ja clàssic Trofeu Príncep de Girona per a la classe creuer. Enguany ha arribat a la 29ena edició i tot i la participació reduïda, dada gens casual; enguany la crisi també està afectant al món de la competició nàutica, ha aconseguit arreplegar la majoria de la flota de les darreres edicions. Un total de 14 embarcacions repartides en dos grups han pogut finalitzar dues proves (puntuables per al Campionat de Catalunya). La prova costanera de diumenge amb un temps que no feia preveure gens de bo, va finalitzar amb la totalitat de la flota arribant fora de temps.

La flota blanenca que enguany ha tingut una bona participació amb 5 embarcacions repartides als dos grups ha tingut en el iot NORTIA-TRAMENDU el gran protagonista. L’embarcació del nostre amic Salvador Vieta s’ha endut el primer premi dins el seu grup.
Aquesta edició també ha estat especialment emotiva. A l’acte de clausura es va lliurar, juntament amb els trofeus, una placa a la família del nostre amic Ignasi Roca Coll que durant uns anys va ser membre de la família del nostre Club i que malauradament ens va deixar a principis d’any. Els seus pares i germans (tripulants de l’embarcació DESAFINO) van recollir la placa.