dimarts, 30 de març del 2010

12th Torbole Europe Meeting

Expedició de la Classe Europe del Club de Vela Blanes fins al Circolo Vela Torbole


El llac de Garda, a Trentino, va ser l’escenari en el qual els regatistes del Club de Vela Blanes de la Classe Europe van disputar la 12th Tobole Europe Meeting, els passats 27, 28 i 29 de març. En Sergi, l’Àxel, els germans Subirà (Aleix i Júlia), la Paula i l’Aleix Gimeno van anar fins a aquest llac, més gran d’Itàlia (370 Km2), acompanyats del seu entrenador, en Juanmi, i el secretari esportiu del Club, José Luís Yubero.

Els resultats no van ser dolents. La 25ena posició de l’Aleix Subirà i la 69ena de la seva germana Júlia, deixen clar que no estan res lluny les expectatives posades en els nostres regatistes, i més si tenim en compte que el total de la flota arreplegava a 166 participants. L’Aleix Gimeno i en Sergi Rodiera també varen situar-se entre el centenar de millors regatistes, i en posicions més endarrerides la Paula Soler i l’Àxel Muñoz que malgrat tot han viscut, sobretot en el cas de Paula que tot just comença a tastar escenaris internacionals, una experiència d’alt nivell competitiu. La regata era una bona oportunitat per veure si el bon moment de la flota del Club Vela Blanes a nivell català i espanyol es feia visible també en l’àmbit internacional. Els millors regatistes europeus van donar-se cita al Circolo Vela Torbole (francesos, suecs, alemanys, txecs, danesos, noruecs, finlandesos, polonesos, espanyols i com no italians)
L’expedició, com no podia ser d’altra manera, es va completar amb una visita a fons i emotiva a les ciutats de Venècia i Pàdua, que mai deceben.