diumenge, 14 de març del 2010

El Príncep Kubrat de Bulgaria, Carla Royo i el dissenyador Josep Font, protagonistes del XXXVI Trofeu Vila de Blanes d’Optimist.

Victòria Yvailova del Club Vela Blanes, guanya per a Carla Bulgària Roses Beauty i per al Club Vetlla Blanes la 36 Edició del preuat trofeu. Tres proves amb diferents condicions de vent en els dos dies de regata i èxit de participació, amb el concurs de 60 regatistas, és el balanç a ressaltar en aquesta edició del Trofeu de Blanes. En l'acte del lliurament de premis han estat presentis el príncep Kubrat de Bulgària, Carla Royo-Villanova i Amadeo Nualart president del club organitzador.
El dissabte també va passar pel club el famós dissenyador Josep Font.




Les places de pòdium s'han configurat de la següent manera:
Categoria escola, guanyadora Martina Rodiera del CV Blanes.
Categoria Benjamí, tercer Joan Costa del CV Palamós; segon Jordi Bejar del CV Blanes i guanyador David Ordoñez del CV Blanes.
Categoria infantil, tercera Ana Gimeno CV Blanes; segon Miquel Sarquella del CV Fluviá i guanyadora Victòria Yvailova del CV Blanes.
Categoria cadet, tercer Carlos Ordoñez del CV Blanes; segona Andrea Doreste del CN Port D'Aro i guanyador Gorka Arajol de la Federació Andorrana