diumenge, 28 de setembre del 2014

Una setmana intensa

L’organització del Muncial de Raceboard ha aportat projecció internacional a l’entitat per la seva eficàcia en acollir esdeveniments de gran complexitat com aquests



Durant tota la setmana el Club de Vela Blanes ha efectuat els millors esforços per fer que els 124 regatistes que han participat al Mundial tinguessin la millor experiència possible. I així ha estat, tal i com confirmen les moltes felicitacions i peticions de que l’entitat aculli més mundials en el futur.
Durant tota la setmana el Club deVela Blanes, i el seu personal, ha estat en màxima tensió i donant el millor de si mateixos per fer que el mundial sortís endavant. L’organització ha estat un èxit i els molts regatistes tornen als seus països amb un molt bon record de la seva estada a Blanes i la seva participació al Mundial.
A banda de la perspectiva esportiva, Blanes els ha ofert un camp de regates en unes condicions excel·lents, fet que han destacat molts regatistes. De forma paral·lela a l’organització esportiva, es va oferir als esportistes i als seus acompanyants un seguit d’activitats socials complementàries a la competició que van ser rebudes amb gran satisfacció i èxit de participació. Entre aquestes activitats destaquen la gran paella que se’ls fa cuinar el dimecres 24 i amb la que tots es van poder llepar els dits!