dimarts, 9 de setembre del 2014

Quatre regatistes representen el Club de Vela Blanes al Campionat d'Espanya de la classe Europe celebrat a Eivissa

Entre aquest regatistes n’hi havia alguns amb experiència en la classe, com Jordi Vives, Aleix Subirà i Marina Martínez, i d’altres que s’estrenen aquesta temporada, com David Ordóñez

Els resultats van situar els blanencs a la segona meitat de la taula de classificacions entre els 53 participants, essent el millor Jordi Vives /(34è) tot i que Aleix Subirà va fer un 3er lloc a la segona prova.
El Campionat d’Espanya de la classe Europa va concloure a Eivissa després de que es disputessin 9 proves, al final de les quals es va proclamar guanyador el regatista d’Alacant Alejandro Pareja, que va acabar imposant-se en un final emocionantíssim a la catalana Cristina Pujol, del CN Port d’Aro.