diumenge, 29 de setembre del 2013

Millora significativa al Grup 2 i bones perspectives al Grup 1 d’Optimist a la IV Regata Hotel Nieves Mar

Els participants d’un i altre grup van donar bona mostra del seu potencial a l’Escala entre els més de 170 regatistes que hi van participar

Gal·la Rodiera (41a) i Martina Casañé (77a) van representar el grup 1 mentre que Miquel Pérez (16è), Ramon Ramià (44è) i Martina Rodiera (46è) van ser els millors en el grup 2.

El més destacat de les representants del Grup 2 va ser la novena posició de la Gal·la a la segona regata, però totes dues regatistes van donar una mostra de les possibilitats de millora que encara tenen per davant. 
Pel que fa al Grup 2, Miquel Pérez va aconseguir una segona posició a l´última prova i va liderar un grup que va deixar també molt bon gust de boca en realitzar un trofeu molt regular. Més endarrera, Dani Cabré (54è) també va realitzar una bona competició i afronta la seva primera temporada sencera com a regatista del Club de Vela Blanes després de formar-se a la nostra escola. També Gerard Pérez (65è) sembla haver començat el trofeu amb moltes ganes, igual que Aleix Manresa (71è) que va fent el seu camí d’adaptació a la categoria.

En general, els dos grups van donar mostra del seu potencial en aquesta prova, la primera del circuit puntuable i en què el vent es va fer pregar. Al final, però, es van poder realitzar 11 proves durant el cap de setmana.