diumenge, 8 de setembre del 2013

Competició regular per als Europe del Club de Vela Blanes al XII Trofeu Atena Regata de l’Escala, i resultats a la zona mitja per als Optimist

Els participants Blanencs en Optimist van quedar relegats a la part mitja de la classificació liderats per Miquel Pérez (19è) i seguits per Martina Casañé (23a)

Els Europe van fer un paper més destacat, lluny però dels podis, en què destaca la 8a posició de Carlos Ordóñez que també va marcar una cinquena posició a l’última prova

Les flotes del Club de Vela Blanes van arribar a l’Atena Regata després d’una setmana d’estage a l’Escala per preparar la competició i la temporada. Tot i així, els resultats no van ser el més destacat de la participació blanenca en aquesta competició.

Els Optimist van realitzar una regata lluny de les seves possibilitats tot i que cal tenir present les bones marques puntuals que alguns dels regatistes van realitzar i que altres esportistes debuten a la categoria. El balanç de la seva participació no pot ser, per tant, negatiu.

En Europe els resultats també cal matisar-los ja que Carlos Ordóñez va fer una cursa molt regular i Marina Martínez va acabar 24a, un bon resultat si es té en compte que era la seva primera regata després de deixar Optimist.

Els blanencs, per tant, van marcar un inici de temporada ideal per progressar. En aquesta regata, disputada en aigües de l’Escala, es van poder mesurar les forces amb 48 regatistes d’Optimist i 30 d’Europe. A banda d’aquestes categories, la regata també acollia competicions en 29er, Làser Radial, Làser 4.7, Làser Std i Open.