dimarts, 17 de setembre del 2013

Arranca de nou la temporada de vela escolar i vela accessible

Amb aquestes incorporacions, totes les seccions de vela del Club ja estan en marxa després que el calendari de competició s’estrenés ja a principis de setembre

La Vela escolar portarà uns 190 alumnes cada setmana al Club de Vela Blanes  mentre que la vela accessible es farà per tercer any consecutiu gràcies a la renovació del conveni existent amb el Club Esportiu El Vilar i Aspronis

Fins a 190 alumnes de 1er, son, 3er i 4rt d’ESO de l’INS Serrallarga practicaran la vela a les instal·lacions del Club de Vela en companyia de quatre professors de l’Institut i de tres monitors del Club i el director esportiu de l’entitat.

Pel que fa a la vela accessible, la renovació del conveni amb el Club Esportiu el Vilar, depenent d’Aspronis, ha permès que per tercer any consecutiu puguem dur a terme aquesta gran experiència. Des del passat 17 de setembre, cada setmana,  alumnes surten a l’aigua per navegar acompanyats d’un monitor del Club.
Finalment, el Bateig de Mar s’ha tornat a incloure a la Guia de Recursos Educatius de la Vila de Blanes que el mes de juny de 2014 portarà alumnes de cicle superior de primària de centres de Blanes a les nostres instal•lacions per aprendre conceptes bàsics de navegació i realitzar una petita navegació per la badia de Blanes. Aquesta experiència forma part del programa del Club de Vela Blanes per donar a conèixer la navegació a vela i els seus valors a tothom.