diumenge, 4 d’agost del 2013

Quatre regatistes representen el Club de Vela Blanes al 470 Class Junior World Championship i 470 Class World Championship

Els tàndems Júlia Subirà/ Alba Bou i Albert Codinachs / Víctor Morató van assistir a aquesta prestigiosa competició a cavall del mes de juliol i agost a la Rochelle, una de les ciutats amb més tradició marinera de França

L’equip femení va competir tan en categoria juvenil com absoluta amb la vista posada a la seva participació als propers Jocs Olímpics de Rio mentre que l’equip masculí va treballar per anar trobant el seu lloc dintre de la categoria.

Aixií, Júlia Subirà i Alba Bou van acabar en 13a posició dintre del grup juvenil i en 44a en l’absoluta. Malgrat el resultat, la parella està contenta i continua treballant per assolir el seu nivell òptim de competició.
Albert Codinachs i Víctor Morató, per la seva banda, van acabar en la 51a posició, essent els seus objectius molt diferents.
En total, van participar en aquest campionat mundial 59 embarcacions en categoria masculina juvenil i 117 en absoluta. També 25 embarcacions en categoria femenina juvenil i 53 en absoluta. En resum, una gran festa de la vela i de la categoria en el considerat segon port d’oci de França. La competició la va organitzar la Societé des Regates Rochelaises, una institució fundada el 1860.