dissabte, 31 d’agost del 2013

Finalitzen els cursets i casal d’estiu del Club de Vela Blanes, en els quals han participat una setantena d’alumnes

El passat 30 d’agost es va fer lliurament dels passaports de vela que acrediten els diferents nivells (Grocs, Taronja, Verd, blau i marró) assolits pels joves regatistes durant els cursets d’estiu

Aquestes activitats d’estiu són una part importantíssima de la tasca de difusió i promoció de la vela, l’esport i els valors que els són associats, entre els més joves i que el Club de Vela Blanes realitza des de fa molts anys.

Els alumnes participants han vingut de llocs molt diversos, com ara de diferents racons de la Península (Burgos, Bilbao, Múrcia, etc.), de l’estranger (majoritàriament francesos i algun alemany) i nois i noies de casa nostra. 

Tots ells han completat cursos de 20 hores de durada de dilluns a divendres sota les ordres de monitors del Club. Per la realització dels cursets s’han pogut utilitzar embarcacions com els Lúdic, així com els individuals i dobles (estel i 420). A més a més, el mes d’agost s’han pogut gaudir de les noves embarcacions que ha adquirit l’escola de vela com són els Paddle-surf i els RS FEVA XL. En general, val a dir que l’experiència ha estat tot un èxit entre els participants als curtsets.

Al lliurament de passaports hi van assistir juntament amb els monitors, els secretari esportiu i el director esportiu del Club, el Vice-president i comodor Oriol Subirà i el Sr. Xavier Oms, expresident de la nostra institució. En acabar el lliurament, tots els assistents (pares i amics) varen poder gaudir d’un petit refrigeri.