diumenge, 31 de març del 2013

Els començaments sempre són difícils

Els participants al Campionat d'Espanya de la classe 420 no assoleixen resultats destacables però continuen evolucionant com a regatistes

Villagarcia de Arosa, seu del Centre Gallec de Vela, va ser l'escenari en el qual 76 tripulacions van disputar aquesta competició, en la qual es va poder apreciar un alt nivell. Els representants del Club de Vela Blanes, per la seva banda, van aprofitar l'ocasió per adquirir experiència i continuar millorant en la seva carrera esportiva.

De forma més concreta, cal destacar que les germanes Marta i Sílvia Vallina van ser les més regulars al llarg de les dotze proves disputades i van acabar en 47a posició. Pol Mediñà i Aniol Vilas van quedar-se a la 55a posició, lluny dels bons resultats assolits al darrer Campionat de Catalunya, en el qual van firmar un quart lloc. Més enrere van quedar la parella Anna Gimeno i Irene Casañé que van competir en la categoria sub-16 i van acabar 61es. També en aquesta franja de competidors hi havia Miquel Sarquella i Pau Chicarro, que mica en mica exploren la categoria un cop deixats enrere els anys d'Optimist i que van acabar 62ens.

En resum, cal destacar el bon nivell de les 76 tripulacions que van competir a Galícia. D'aquestes, 32 eren femenines i 42 juvenils. Els resultats obtinguts serviran per anar perfilant qui anirà al Campionat d’Europa Juvenil a Gales el proper agost i al Mundial juvenil a Xipre i absolut a València.