dilluns, 8 d’abril del 2013

Gran paper de Júlia Subirà i Alba Bou en 470 al 44 Trofeu SAR Princesa Sofia-MAPFRE-ISAF Sailing world Cup celebrat a Palma de Mallorca

La tasca no era gens fàcil, però les representants del Club de Vela Blanes van fer una gran 25a posició que les va situar com a segona tripulació espanyola del Trofeu. La tripulació masculina del nostre club va fer un resultat més discret però va donar mostr del seu gran potencial en la categoria.

Els millors regatistes del moment es van donar cita en aquesta competició que ha de servir per començar a desvetllar els esportistes que ens representaran als Jocs Olímpics. El tàndem Subirà/Bou apunta bones maneres i es mostren com a fermes candidates per aquests llocs formant part del programa Rio2016 de la Federació Catalana de Vela.

Les representants femenines del Club de Vela Blanes van quedar a un pas d'entrar al grup Or després de fer una excel·lent ronda classificatòria i assolir a posició 25, les segones espanyoles de la classificació.
Pel que fa als nois, Albert Codinachs i Ricard Pascual (68ens) van fer evident la manca d'entrenament i preparació amb què arribaven a Palma, tot i que el trofeu va servir per constatar la seva millora dintre de la classe.



Al final, el Trofeu SAR Princesa Sofia va ser un èxit d'organització i participació, amb més de 600 embarcacions de fins a 11 classes olímpiques que comencen a mostrar els candidats més seriosos per als propers Jocs Olímpics. En 470 s'hi van donar cita 68 tripulacions masculines i 43 de femenines.