diumenge, 21 d’abril del 2013

Podis i molt bones sensacions al Trofeu Primavera que es va disputar al Club de Vela Blanes aquest abril


Fins a 92 regatistes van participar en aquesta competició que va agrupar el millor de les classes Europe (Nivell 2), Optimist (Grup 3), Snipe i Finn durant dos caps de setmana

Les aigües del Club de Vela Blanes van veure com es disputava aquesta gran regata sota un temps esplèndid i amb un gran nivell en les quatre categories participants. Els bons resultats van acompanyar a la flota local en la majoria de categories, destacant els podis de Miquel Pérez i Dani Cabré en Optimist, de la parella Soley/Pou en Snipe i Àxel Muñoz en Finn. El primer cap de setmana va ser el torn del Europe, Snipe i Finn, deixant pel segon cap de setmana els Optimist.

En Europe, Carlos Ordóñez va ser el millor local amb una 8a posició que el situava com a quart millor juvenil, a un sol lloc del podi. El mateix resultat va obtenir Paula Soler, que va acabar 10a de la general. En aquesta classe, també cal destacar el debut en la categoria de Vicky Iwaylova, a qui els èxits en Optimist avalen com una promesa emergent també en Europe. 
Pel que fa a la classe Snipe, tots els participants eren blanencs i van fer una regata esplèndida. En Finn, per la seva banda, Àlex Muñoz va fer una esplèndida regata acabant primer.

En general, els responsables del Club valoren  molt positivament l'organització, el desenvolupament i la participació en aquesta competició que guanya adeptes any rere any, convertint-se en un dels puntals de la competició a Blanes. Als dos caps de setmana d'esplèndida navegació cal sumar-hi el gran ambient que es va viure en les flotes. Fins i tot, al final un rorcual, o balena d'aleta, es va voler sumar a la festa.