diumenge, 3 de març del 2013

Paula Soler, campiona de Catalunya juvenil de la classe Europe

El campionat de Catalunya celebrat al Port d'Aro els dies 23 i 24 de febrer i 2 i 3 de març van proclamar la nostra regatista com la millor del país en la seva categoria entre els 51 participants a la competició incloent-hi suecs i danesos.
En 420, l'equip blanenc va debutar al Campionat de Catalunya sota la direcció de Carles Gallart. Pol Mediñà i Aniol Vilas van realitzar una prova molt regular i van acabar la regata amb una meritòria 4a plaça. Les germanes Marta i Silvia Vallina van finalitzar setenes. Miquel Sarquella i Pau Chicharro van firmar una novena posició  i Anna Gimeno i Irene Casañé tretzenes.

El campionat de Catalunya celebrat a Platja d'Aro va aplegar regatistes de les categories Europe i 420. En totes dues, els regatistes del Club de Vela Blanes van realitzar un bon paper. La bona regata de la Paula, que va acabar segona en la categoria femenina, li van permetre proclamar-se campionat de Catalunya Juvenil, confirmant així la bona línia d'èxits esportius que el Club de Vela està aconseguint en els darrers anys en vela lleugera.

Van acompanyar en els bons resultats l'Aleix Subirà (4t), Jaume Todo (7è), Carlos Ordóñez (10è) i Marc Béjar (19è). Tots els regatistes del Club van quedar a la primera meitat de la classificació i van transmetre molt bones sensacions.