dissabte, 30 de març del 2013

Paula Soler i Andrea Arribas van aconseguir el passaport pel Campionat Europeu Juvenil a la Copa d'Espanya de la Classe Europa celebrat al RCN Torrevieja

Malgrat que els resultats no van acompanyar l'expedició blanenca, cal destacar que, a més, Paula Soler també podrà anar al Mundial de la categoria. Al seu torn, Carlos Ordóñez ja estava classificat per l'Europeu

Els representants blanencs van fer una competició absent de grans resultats als quals estàvem acostumats. La segona volta del Campionat d'Espanya no ha estat propícia als nostres representants malgrat que cal situar aquesta notícia en el context d'un relleu generacional de la flota. Altres factors a tenir en compte van ser les dures condicions meteorològiques que van acompanyar la competició i que no van permetre disputar les últimes proves, de manera que la regata es va haver de tancar amb 6 proves disputades.

Carlos Ordóñez (17è) i Adrià Codinachs (20è) van ser els regatistes més ben situats en la classificació de la competició, deixant enrere a Marc Béjar (27è). En categoria femenina, el més destacat és que Paula Soler (29ena) i Andrea Arribas (41ena) van aconseguir el seu lloc per a les competicions internacionals. En total, van concórrer a la competició 58 regatistes.