dissabte, 11 d’agost del 2012

Fins a set regatistes d’Optimist del nostre Club participen en una concentració i regata a Sv.Bogorodica (Bulgària)

Allà van poder interactuar, entrenar i gaudir amb una quarantena d’altres navegants catalans i búlgars desplaçats al Mar Negre per aquesta ocasió

L’expedició blanenca la van composar: Miquel i Gerard Pérez, Marina Martínez, Aleix Manresa, Jordi Béjar, David Ordóñez i Vicky Ivaylova. Allà varen compartir una gran experiència amb Teodora, Mila, Ani, Viktor, Koko i l’entrenador de l’equip búlgar Nicola que tot just arribava de Londres.

El YSC “Nessebar 2009” va ser l’escenari d’aquesta concentració els protagonistes de la qual van ser els nens, que van interactuar sense problemes entre ells, fins i tot superant la barrera de l’idioma. El llarg viatge en furgoneta que van realitzar Sergi Rodiera com entrenador dels regatistes i en Jordi Pérez, pare del tàndem Pérez Carbó, mentre els altres components de l’expedició es desplaçaven en avió, va valer la pena, i tothom va coincidir amb el gran tracte rebut per part dels amfitrions. Al final, amb un vent escàs i una aigua que no baixava dels 27 graus, la regata es va decidir a favor de Vicky Ivaylova i amb Miquel Pérez com a millor dels blanencs.

Classificacions a: http://www.bulsaf.bg/main.php