diumenge, 19 d’agost del 2012

Vicky Ivaylova es proclama campiona de Bulgària

La regatista del Club de Vela Blanes va aconseguir aquest merescut triomf després d’una sèrie de regates per diferents països en què va fer molt bons resultats

Vicky Ivaylova ja ens té acostumats a grans gestes. La darrera de les seves victòries ha esta proclamar-se campiona de Bulgària en categoria femenina amb força distància respecte les seves rivals més immediates, ja que va aconseguir 8 primers lloc em les 9 proves disputades, i en l’altra va fer un segon lloc. En aquests moments, la Vicky està disputant el Campionat dels Balcans amb la selecció búlgara.

Abans del campionat de Bulgària, la Vicky havia disputat diverses proves al llarg de l’estiu que l’havien portat a Itàlia (on va fer una 16a posició a l’Europeu), Grècia (on es va proclamar 5a de la general) i a Bulgària mateix, on havia disputat fins a cinc competicions en aigües del Mar Negre.
La regata es va disputar sota molt bones condicions meteorològiques que han permès dur a terme 3 proves diàries (9 en el total del Campionat) amb vents constants del N-NE entre 8 i 15 nusos.