divendres, 17 d’agost del 2012

Homenatges merescuts en el tradicional sopar de fi de temporada

Josep Moragas Badia i Joaquim Robert, a més dels campions de Catalunya i Espanya d’Europa van ser els protagonistes d’aquesta cita ineludible del Club de Vela

El sopar el va conduir el vicepresident del Club, Oriol Subirà, i va comptar amb l’assistència de nombroses personalitats socials i esportives de la vila de Blanes, a més dels representants dels diferents estaments del Club. Més de 150 persones no es van voler perdre aquesta cita en què els diferents parlaments i els moments de gran emoció es van anar combinant en una fantàstica nit d’estiu.

Durant el sopar es van lliurar els diferents guardons que distingeixen als regatistes que enguany han participat als campionats europeus i mundials de la classe Europa, així com a la Campiona Actual de Catalunya, Júlia Subirà i al Campió d’Espanya Albert Codinachs ambdós d’aquesta categoria. També es van donar els  trofeus de les regates Trofeu Estiu (classes Optimist i Snipe) i Regata Familiar (classe Creuer).

En la vessant més social, es va lliurar la insígnia d’or als socis amb més de 50 anys d’antiguitat, i que enguany ha estat pel Sr. Josep Moragas Badia. També es va produir un moment molt especial quan es va retre un emotiu homenatge al  Sr. Joaquim Robert Ruiz, que ha estat Jutge Nacional de Regates durant 18 anys. La seva dilatada experiència acumulada a Arenys durant 12 anys, amb regates de creuer (Interclubs), campionats de Catalunya i regates internacionals d’Snipe , Campionat d’Espanya d’Optimist, Prínceps de Girona de la classe creuer a Blanes quasi 18 anys més el van portar l’any 92 (any olímpic) a rebre de mans de Joan Mª Roig i Claret, president de la FCV, en la VI Nit de la Vela, la insígnia d’argent de la Federació per la seva important tasca desenvolupada com a jutge de regates. L’any 95, va tornar a rebre un altre homenatge. Aquest del Col·legi Català de Jutges, juntament amb els altres jutges i jurats de regata de les primeres promocions. El seu bon amic, company de promoció, i president llavors del comitè, en Josep Maria Barnat seria el mestre de cerimònies.

En l’apartat social, cal mencionar que van assistir al sopar de tancament de temporada la Sra. Mª Dolors Oms (presidenta d’Aspronis), el Sr. Xavier Marcos (regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes), el Sr. Xavier Cassorran (delegat de la FCV a la província de Girona), el Sr. Amadeu Nualart (president del Club Vela Blanes), el Sr. Roger Ferrer (delegat de la classe Creuer a la Junta Directiva del Club Vela Blanes).