dimarts, 7 d’agost del 2012

Participació modesta i amb polèmica dels nostres regatistes a l’International Europe Class Youth and Master Europen Championship

Les decisions del comitè de regates va perjudicar els interessos dels nostres regatistes

Aquesta important cita internacional va tenir lloc a Fraglia della vela Riva, al llac de Garda, on s’hi van aplegar 142 regatistes (86 cat. Masculina i 56 cat. Femenina) d’11 països diferents

L’esperit competitiu dels nostres representants a l’Europeu celebrat a Garda no s’ha vist afectat malgrat les decisions negatives que han afectat als representants del Club de Vela Blanes en el transcurs d’aquesta competició. Malgrat que això els suposa un impediment per acabar el 2011-12 entre els deu millors regatistes juvenils nacionals, aquest setembre tornen a entrenar i a afrontar la competició amb l’ànim i l’esperit de superació dels campions.

Júlia Subirà (14a) i Paula Soler (37a) es van veure afectades per diferents incidències durant la competició. El mateix va passar a Dal Noguer (29e), que havia començat molt bé la competició, però no va assolir el seu objectiu de plantar-se entre els 10 primers.

Malgrat tot, l’Europeu Juvenil de Garda va completar les 10 proves programades i va esdevenir una mostra de la importància estratègica de la vela juvenil.

Podeu veure totes les classificacions a:http://www.fragliavelariva.it/regatta/836/view