dijous, 31 de maig del 2012

Vicky Ivaylova es proclama novament guanyadora de la IV Edició del Trofeu de Vela Carla Bulgaria Roses Beauty

Han acompanyat Vicky Ivaylova al podi Pau Chicharro (2n) i Lucas Casañé (3r), tots del Club de Vela Blanes. Més de 50 embarcacions d’Optimist de tot l’estat han competit en aquest trofeu.

Aquest trofeu és, a banda d’una de les competicions més importants que acull el Club de Vela Blanes al llarg de l’any, també una de les ocasions socials més destacades. Bona prova d’això han estat la presència de personalitats televisives i del ‘paper cuixé’ a les instal•lacions del Club, com ara Anne Igartiburu o Marta Robles. També van ser presents al lliurament de premis la vicepresidenta de la Federació Catalana de Vela, Natalia Via-Dufresne.
La princesa de Panagyurishte Carla Royo-Villanova, fundadora de la firma cosmètica Carla Bulgaria Roses Beauty va realitzar el lliurament de premis i va destacar que ‘la pràctica de la vela ensenya als nens i nenes a lluitar pels seus somnis mentre estan en contacte amb la natura’, demostrant una vegada més el seu compromís amb la competició i l’esport de la vela. També van estar presents al lliurament de premis el seu marit, Kubrat de Bulgària.