dilluns, 28 de maig del 2012

Júlia Subirà es fa amb el Campionat de Catalunya 2012 al I Trofeu “Mar d’Empúries”- Campionat de Catalunya de la Europa celebrat a l’Escala

La flota blanenca va destacar pels seus bons resultats i va obtenir podis tan en categoria femenina com masculina

Els nois de l’equip blanenc van competir a un molt bon nivell liderats per Albert Codinachs (3r). Fins a 5 regatistes blanencs es van situar entre els 10 millors amb Jaume Todo (6è), Aleix Subirà (7è), Jordi Vives (8è) i Dal Noguer (9è). Les noies també van fer un paper destacadíssim i, a banda de la Júlia, també cal mencionar el paper de Paula Soler (5a) i Ariadna Béjar (12a).

L’esperit d’equip dels de Blanes es va imposar i en conjunt cal destacar la bona regata que els nostres Europe van disputar. Gustav Petterson, que entrena i competeix amb nosaltres, va assolir una 13a posició, per davant de Carlos Ordóñez, que va acabar 18è i Marc Béjar, que va fer una 27a posició.

Aquesta primera edició del Trofeu Mar d’Empúries al Club Nàutic l’Escala va estar marcada per les bones condicions meteorològiques i la bona participació (31 en categoria masculina i 14 en femenina). El vent va acompanyar i es van poder disputar 6 proves (3 dissabte i 3 diumenge).