dijous, 31 de maig del 2012

L’INS Serrallarga i el Club de Vela Blanes es proclamen campions de la IV Copa Catalana de Vela Escolar A4 (sense tècnic)

La competició va tenir lloc al Centre Municipal de Vela de Barcelona i va aplegar a 36 esportistes d’entre 12 i 16 anys que han fet vela escolar durant aquest curs a diferents centres de Catalunya

Al llarg del matí es van fer dues proves en Raquero sense tècnic, en les quals l’equip blanenc es va imposar als altres participants. A la tarda es van disputar dues proves més amb tècnic a bord, en les quals es van aconseguir dos primers i dos segons.

L’equip del Club de Vela Blanes i l’INS Serrallarga sene instructor estava composat per Cristina Domínguez, Marta Calleja, Antonio Sosa i Pol Serra. L’equip amb instructor, que va ser Albert Felip, estava integrat per Cristina Sances, Victoria Risgenko, Javi Abad i Gracjan Geppert.

Com a activitat paral·lela, els assistents a la regata també van participar en uns relleus amb càiacs i Paddles Surf, activitat nova per la gran majoria d'ells, i de la que van poder gaudir mentre no participaven a la regata.