diumenge, 27 de maig del 2012

Bons resultats per als representants blanencs a la Regata Costa Brava 2012

El Beagle i el Vol de Nuit van completar les 70 milles nàutiques del recorregut entre el port de Mataró, les illes Medes i Port d’Aro, i es van situar als llocs capdavanters de les seves categories

El Beagle, de Roger Ferrer, va acabar segon després de navegar més de 20 hores. El Vol de Nuit, d’Stephane Azzoni, va acaba tercer de la seva categoria confirmant les bones sensacions de la seva participació al calendari català de regates en solitari.

Un total de 28 embarcacions varen prendre la sortida en aquesta 4ª edició de la Regata Costa Brava (Mataró-Illes Medes-Port d’Aro) i sis d’elles no van arribar a finalitzar la prova. El Club de Vela Mataró, amb la col•laboració del Club Nàutic Port d’Aro, han organitzat amb el suport dels ajuntaments de ambdues localitats aquesta regata del calendari de la Federació Catalana de Vela. Una regata costanera per a embarcacions de la classe creuer amb certificat RI 2012 que es puntuable per el Campionat de Catalunya de Solitaris i A Dos, essent també puntuable per el Campionat de Catalunya d’Altura.