diumenge, 6 de març del 2011

La 30a Edició del Trofeu Príncep de Girona ha estat una de les millors dels darrers anys

La regata es va celebrar enmig d’unes condicions meteorològiques immillorables

El cap de setmana del 5 i 6 de març, el Club de Vela va viure una nova edició d’una de les regates més clàssiques de l’entitat: el Trofeu Príncep de Girona.
Un total de quinze competidors van prendre-hi part, emportant-se la victòria final el Nortia-Tramendu del nostre amic Salvador Vieta (Grup 2).
Les excel·lents condicions meteorològiques i un vent d’entre 7 i 12 nusos van acompanyar durant els dos dies de regata van permetre disputar les quatre proves programades, fet que no es donava des de feia molts anys.
El recorregut va consistir en un recorregut en la modalitat barlovent-sotavent (6,4 milles) el dissabte i en la ja clàssica travessia de Blanes - Lloret de Mar - Malgrat de Mar- Blanes (12 milles) el diumenge.
Els quinze participants es van repartir en dos grups (RI 1 i RI2) que provenien de l’àmbit gironí i de la costa central (Port de la Selva, Blanes, Arenys, Balís, RCN de Barcelona i CN Skipper).
El Trofeu Príncep de Girona és una prova de Nivell 2 de la classe creuer puntuable pel Campionat de Catalunya de Creuers.