dilluns, 7 de març del 2011

Aleix Subrià guanya per segon any consecutiu el Trofeu Challenger proclamant-se campió de la XVIII Carnaval Race

El bon moment de la flota d’Europa es va poder comprobar en aquesta regata diputada els dies 5 i 6 març

Els regatistes del Club de Vela Blanes van destacar per la seva actuació entre els 58 participants classe Europa que van assistir a la cita del CN Port d’Aro.
A banda d’Aleix Subrià, també van fer una molt bona actuació l’Adrià Codinachs, 2on, Jaume todo, 4rt i Davig Gayango, 5è. L’estela dels que van davant la segueixen de ben a prop Carlos Ordóñez (32è), Dal Noguer (9è), ja consolidat a la classe però nou a les ordres d’en Juanmi, la Neus i en Marc Paris. Bon paper també per l’Aleix Gimeno (24è), en Jordi Vives (26è) i l’Àxel Muñoz (40è). En fèmines, Júlia Subirà (22ena) continua trobant-se molt còmode entre les quatre primeres de la seva categoria, mentre la Laia Tobella (28ena) està progressant de forma espectacular juntament amb la Paula Soler (31ena), situant-se ambdues per sobre de regatistes de categoria masculina de bon nivell
El temps primaveral va acompanyar la Carnaval Race, en la que es van disputar quatre de les sis regates programes i el cap de setmana va ser molt satisfactori per les 65 embarcacions que hi van participar entre les dues categories, 420 i Europa.