diumenge, 27 de març del 2011

El campionat de Catalunya d'Optimist per equips, de Salou proporciona experiència i maduresa als regatistes del Club de Vela Blanes

La prova va congregar els vuit millors equips de Catalunya, entre ells, els de Blanes, que era la primera vegada que competien junts com a equip.

Si és veritat que en el món de l’esport el que compta é participar, en el campionat de Catalunya per equips de la classe Optimist participar-hi va ser gairebé una victòria. Els representants del Club de Vela Blanes van tenir l’oportunitat de competir-hi junts per primera vegada, cosa que els va servir per afagar experiència de cara a futurs compromisos.
L’Anna, l’Ari, la Vicky, en Marc, en Pau i l’Irene, entrenats per en Marc Subirà, van anar fins a Salou amb l’ànim ben alt els dies 26 i 27 de març. Allà van tenir l’oportunitat d’enfrontar-se a altres equips ja més consolidats com el Cambrils, el Salou, el Vilassar, l’Arenys, el Masnou, el Balís i el Garraf.
La prova es va disputar en la de “Round Robin” i amb quatre participants per equip (cinc regatistes cada Club, cosa que permet descansar a cada ronda un) els 8 equips es van enfrontar tots contra tots amb un total de 28 enfrontaments. El poc vent de dissabte, que només va permetre fer 7 enfrontaments, i els 6-10 nusos de diumenge, varen completar el quadre previ a les semifinals i final. Mentre l’equip de Vilassar es proclamava campió de Catalunya per Equips enfront Balís, Salou aconseguia la tercera plaça davant Cambrils en la final de consolació.