dimecres, 8 de desembre del 2010

Luci Brugman (classe 420) fa una sisena posició general i segona en categoria femenina al 60 Trofeu Ciutat de Palma

La prova va reunir 43 tripulacions de 420 i més de 600 regatistes de totes les classes

La regatista del Club de Vela Blanes a la classe 420, Luci Brugman, va assolir un més que meritori sisè lloc a la general i una segona posició en categoria femenina en aquesta regata que va aplegar 43 tripulacions de la classe del més alt nivell nacional. La Luci va participar a la competició juntament amb Adriana Rodés del Club Nàutic El Balís, amb qui forma un extraordinari equip que no para de progressar malgrat la seva joventut.
En total, més de 600 regatistes de vela lleugera es van donar cita a la 60ena edició del Trofeu Ciutat de Palma, la regata degana de les Illes Balears. Aquesta és una clara aposta per a la promoció de la vela lleugera de las classes “no olímpiques” que no tenen cabuda al Sofia i que, en el cas de l’Optimist, el Làser, el 420 i l’Europa serveixen de plataforma per a la formació de futurs navegants.
En total, la regata va mobilitzar, a banda dels regatistes, un centenar de persones d’organització i prop d’un miler de persones que, de forma indirecta, han participat diàriament dels diferents actes socials al llarg del Trofeu.