dissabte, 11 de desembre del 2010

Lliurament dels trofeus de Creuers de la temporada 2010

La cerimònia va tenir lloc en un sopar en què es van donar cita els diferents patrons i representants del Club

Després de la Regata Nadal i un cop acabada la temporada 2010 de creuers, el passat 11 de desembre es va dur a terme el sopar i cerimònia de lliurament de premis corresponents a la temporada que es deixa enrera. Els patrons de les embarcacions van ser els encarregats de recollir els premis que van quedar de la següent manera:
  1. BEAGLE (Roger Ferrer) – 11 trofeus
  2. CALA IV (Jordi Vilar) - 11 trofeus
  3. RONDALLA (Roger Solé) - 5 trofeus
  4. ZETA (Jaume Mercader) – 3 trofeus
  5. TRAMENDU (Salvador Vieta) 1 trofeu
 Al sopar també hi va assistir Joan Corominas que durant tota la temporada ha estat desenvolupant les tasques de jutge de regates amb el Club de Vela Blanes.
En una sessió de tarda prèvia al sopar, es va dur a terme una reunió per tractar diferents temes d’interès de cara a la temporada 2011 amb la presència del vicepresident i comodor del Club, Oriol Subirà i dels vocals de creuers Roger Ferrer i Jaume Mercader. Alguns d’aquestes temes van ser, per exemple, la intenció de potenciar de cara a l’any vinent la “regata Familiar” (tot fent una crida als patrons a participar-hi en la prova a la que es pretén donar un caire festiu), del Príncep de Girona, i de la creació del Trofeu en memòria del nostre amic i soci Lluís Antoni Balaguer.