diumenge, 12 de desembre del 2010

Bons resultats de la flota d’Optimist al Memorial Estruch del Club Nàutic Arenys de Mar

A la prova s’hi va poder veure el potencial de les joves promeses del Club tan en G1 com en G2

La jove flota del Club de Vela Blanes va obtenir molt bons resultats en aquesta competició que fan pensar en el futur brillant que espera als regatistes de la Classe Optimist. En el G1, Vicky Ivailova va obtenir la seva millor classificació des de que forma part del G1 en una regata de nivell 2. Va acabar la competició en una més que meritòria cinquena plaça a la classificació general i tercera a la categoria B. En el mateix grup, Anna Gimeno (26ena) va continuar amb la seva trajectòria ascendent en el G1 donat que només ha competit en 3 trofeus de nivell 2.
Pel que fa al G2, Gal.la Rodiera va acabar 12ena del G2 i 7a de la categoria, iniciant una prometedora trajectòria. I pel que fa a la resta de components de la flota, Pau, Marc, Irene, Ariadna, Lucas, Jordi, David, Jan i Martina continuen “escalfant motors” i tot fa pensar que aviat els tindrem ben amunt de les classificacions i del rànquing.
El 17è Memorial Estruch es va disputar els dies 11 i 12 de desembre al Club Nàutic d’Arenys de Mar, on s’hi van aplegar més de 170 regatistes (75 participants Optimist G1 i 98 participants Optimist G2).
La prova, que a hores d’ara és ja tot un clàssic del calendari, forma part del circuit català i és de nivell 2. El vent no va fer massa acte de presència, però malgrat tot es van poder disputar dues proves. El campió absolut de la regata va ser Carlos Robles, del CN Vilassar.