dissabte, 5 de juliol del 2014

Joan Balaguer participa amb el Korrigan a la XXI Ruta de la Tramuntana

El blanenc va aconseguir una 8è posició en aquesta cursa clàssica d’altura amb sortida a El Balís i arribada a l’Escala. El recorregut total

El Korrigan va invertir més de 19 hores en completar el recorregut exigent de 58 milles nàutiques d’aquesta prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Creuers d’Alturade la Federació Catalana de Vela i que està dintre del circuit de regates ANAM 2014

El recorregut de la regata era d’una gran difucultat ja que exigia superar el delta del riu Tordera, els caps de Tossa i Begur, la llossa de Palamós i les illes Medes en un recorregut costaner principalment nocturn que va deixar fora embarcacions que no varen acabar la regata. Per si això fos poc, durant la nit de divendres es va produir una encalmada que va provocar la retirada de vàries de les embarcacions en la seva majoria de la costa del Maresme i Costa Brava. Al matí, novament un vent del SO va permetre els que encara continuaven arribar a migdia de dissabte a la línia d’arribada.