diumenge, 23 de febrer del 2014

Tercera posició en categoria femenina del tàndem Gimeno/Casañé de 420 al XXVI Trofeu Carnaval Race del CN Port d’Aro i actuació irregular de les altres flotes

En Optimist, el Grup 1 va realitzar millor actuació que el Grup 2 entre els més de 150 regatistes de la categoria. En Europe els blanencs van quedar a la part mitja de la taula en què hi havia 42 participants.

El cap de setmana a Port d’Aro es va presentar amb unes condicions molt bones que, malgrat tot, no van permetre dur a terme actuacions destacades per part de cap dels integrants de les regates blanenques.

En el Grup 1, Miquel Pérez (53è) i Martina Casañé (56ena) no van estar al seu millor nivell mentre que al Grup 2, Ramon Ràmia (20è) ha estat el millor classificat blanenc. Bona actuació també de Gerard Pérez (41è) que va signar una 19a posició a la tercera prova, i Martina Rodiera (42a) que va rebre una bandera negra que la va marcar durant tota la prova. Dani Cabré (55è) va tancar el trofeu mentre que Aleix Manresa (59) va signar una bona segona prova de dissabte.

A la classe Europa Marina Martínez (28ena) i David Ordóñez (34è) no van tenir opcions amb altres regatistes ja consolidats a la classe.

En 420, bona actuació de la parella femenina Gimeno/Casañé (8es) que van acabar amb la tercera posició en categoria femenina. Lucas Casañé i Mar Bejar (11s) van estar voltant la 10 posició en algunes proves, mentre Miquel Sarquella i Pau Chicharro (13s) en aquesta ocasió no han pogut mostrar-se tan competitius com havien fet en altres ocasions. Jordi i Jan Béjar (17s) continuen la seva lluita particular en el procés de maduració dins la classe en la que encara tenen camí per recórrer.