dissabte, 27 de juliol del 2013

Tres blanencs, Carlos Ordóñez, Paula Soler i Andrea Arribas, a la selecció que ha participat a l’Europeu de la classe Europe a Brest, França

Carlos Ordóñez participava per primera vegada en un Europeu mentre que aquesta competició ha estat la darrera d’Andrea com a juvenil

Del 16 al 22 de juliol ha tingut lloc en aigües de Brent, a la Bretanya francesa,  l’Europeu Juvenil de la classe internacional Europe en unes condicions de vent i marea que han marcat decisivament una competició dominada pels regatistes nòrdics.

A la classificació en categoria masculina, Carlos Ordóñez va acabar 30è dels 75 que hi competien, mentre que Paula Soler va fer una 27a posició i Andrea Arribas una 41a d’entre les 44 regatistes femenines. En total, 119 participants de 13 països diferents (Alemanya, Noruega, Espanya, República Txeca, França, Polònia, Suècia, Finlàndia, Dinamarca, Finlàndia, Holanda i Bèlgica).
Afegeix la llegenda
La característica de les marees a la zona han estat un handicap important per organització i regatistes. Els canvis produïts per la marea alta i la baixa, quan el mar passa de la menor a la seva major alçada dintre del cicle de les marees (amb diferencia de fins a 7 metres) era una característica a tenir en compte per a donar la sortida a les proves. Amb uns vents d’uns 10 nusos de mitjana al llarg del campionat i amb dues proves diàries, en categoria masculina es van completar 9 proves, mentre que a la categoria femenina es varen completar 10.