diumenge, 7 d’octubre del 2012

Vicky Ivailova guanya el Trofeu Illes Medes 2012 en Optimist mentre que tres regatistes blanencs es col·loquen entre els 10 primers en Europe

El Trofeu Illes Medes es va celebrar al CN Estartit i va congregar més de 100 regatistes de les dues categories que hi participaven

Vicky Ivailova va tornar a fer una gran actuació liderant la flota d’Optimist. En general, tots els integrants de l’equip blanenc d’aquesta categoria van seguir amb les seves trajectòries i millores en els resultats. Pel que fa als integrants de la classe Europa, van lluitar molt al llarg de les dues úniques proves que es van disputar però, malauradament, cap d’ells va assolir llocs de podi.

En Optimist, van seguir la Vicky en Miquel Pérez (13è), Martina Casañé (15a), Jordi Béjar (16è) i Jan Béjar (22è). Tots ells, juntament, amb Aida Rodríguez (18a) i Ramon Ràmia (21è) van lluitar contra els elements i ells mateixos per continuar millorant com esportistes i assolir bons resultats d’acord amb la seva progressió com a regatistes. Més enrere van quedar altres integrants de la flota d’Optimist com Aleix Manresa (28è),  Dani Cabré (30è), Marina Martínez (40a) i David Ordóñez (46è) que poc va poder fer amb un OCS i una bandera negra. Felicitar en Gerard Pérez (48è) amb el seu debut en regata fora del nostres Club.
Pel que fa a la flota d’Europe, Albert Codinachs va ser el blanenc més ben situat a la classificació amb un sisè lloc, seguit d’a prop per Jordi Vives, que va acabar setè. Marc Béjar ho va donar tot, però no va poder passar de la 16a posició. Paula Soler, al seu torn, va fer una 20a posició mentre que Carlos Ordóñez es va  veure afectat per la bandera negra de la primera prova i va acabar 27è.